Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Inspirativna poruka

OPRALA VLADU Što li je Milanović rekao kada je vidio ovu poruku svoje bivše glasnogovornice?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša glasnogovornica Vlade Ivana Grljak objavila je inspirativni post na svom Facebook profilu.

Ivana Grljak, bivša glasnogovornica Vlade, u Facebook postu se osvrnula na priče o stopiranju mjera za zapošljavanje mladih.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zapošljavanje Prve reakcije na Vladine mjere: "Ovo je tek predizborni trik" Slika nije dostupna Od mjere do karijere Ovo je DEVET novih mjera za zapošljavanje u Hrvatskoj

'Daklem: Nismo ukinuli mjeru, samo nismo osigurali lovu u proračunu. Čekamo sredstva iz EU koja će ovisi o genijalnom Grčićevom softweru. Isplatilo se pregovarati s EU jerbo imamo fotku Obame ispred cro zastave. Tako da dragi moji mladi, isprintajte si tu fotku i ako dovoljno dugo gledate u nju ukazat će vam se svijetla budućnost. Eto izdržati nisam mogla, a u to ime ponovimo gradivo:', napisala je Grljak i priložila video spot Partibrejkersa 'Sloboda ili Ništa'.

Milanović: Ne ukidamo mjere zapošljavanja, čekamo novac iz EU fondova

FOTO Lijepo je ovo vidjeti iza Baracka Obame

Podsjetimo, Ivana Grljak, na osobni je zahtjev s dužnosti razriješena početkom ožujka. Još i prije počela su nagađanja da napušta Milanovića. Kada se nije pojavila na konvenciji stranke, nagađanja su postala i veća. Iako je tvrdila da je razlog bolest, nije mogla zaustaviti širenje glasina da je na taj način odlučila poručiti Milanoviću da i ona - odlazi, što se pokazalo točnim.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene