226675
226675
226675
226675
226675

BITNO JE - DNEVNIK NOVE TV u 19.15h

Središnja informativna emisija oduvijek je puno više nego tek jedan od televizijskih formata.

 
 
 
 

Prema njenom početku ravnaju se satovi, obitelj se okuplja oko televizora, pojačava se ton na televizoru i prepoznatljivi jingle odjekuje iz većine stanova. Danas su obitelji pred televizorom već u 19.15h, a Dnevnik Nove TV svakodnevno prati više od 800.000 gledatelja.

Informativni program Nove TV drži uvjerljivo prvo mjesto po gledanosti. Razlozi tog uspjeha višestruki su: dinamičan format Dnevnika Nove TV prepoznatljiv je po ekskluzivnosti i brzini donošenja informacija – o svim aktualnostima reporteri Nove TV izvještavaju uživo s mjesta događaja, a inzistiranje na odgovorima najviše rangiranih dužnosnika postali su prepoznatljivi znak ove TV kuće.

>> Informativni program Nove TV ultimativni lider

Da gledatelji cijene objektivan i neovisan pristup, dokazuju rezultati gledanosti, ali i priznanja koja je informativni program Nove TV dobio za svoj rad: već 2007. je istraživanje Fakulteta političkih znanosti pokazalo da se radi o najobjektivnijem informativnom programu u zemlji, uslijedila je nagrada Miko Tripalo za promicanje demokracije, slobode medija i ljudskih prava 2010. i najnovija medalja kvalitete Qudal za najkvalitetniji informativni program 2011. godine. Prema istraživanju Trusted Brand, danas je Nova TV televizijska kuća kojoj gledatelji najviše vjeruju.

Stalno provođenje istraživanja i upotpunjavanje dnevnih vijesti analizama standard je koji uvodi upravo Nova TV. Na kraju svakog mjeseca u Dnevniku Nove TV se objavljuju rezultati CroBarometra iz kojih možemo saznati najnovije rezultate o rejtingu političara i stranaka, stavove građana o radu Vlade i njihovu percepciju najvažnijih problema u zemlji.

>> I slušatelji radija najviše vole Dnevnik Nove TV

Još jedna stvar koja izdvaja program Nove TV od konkurencije je odlična reakcija na sve jači utjecaj interneta u svakodnevnom informiranju, pa internet koriste kao dodatni medij za komunikaciju s publikom putem Teme dana. Rubrika Bolja Hrvatska pokazuje poslovne uspjehe izvrsnih mladih pojedinaca i gledatelji ju prepoznaju kao osvježenje i poticaj ostalima u doba recesije. Pregled tjedna seciranje je hrvatskih i svjetskih prilika i dokaz kako rubriciranje u Dnevniku može biti pun pogodak ukoliko ih rade vrhunski znalci.

S potpuno novim rješenjima u informativnom programu kakav smo do unazad pet godina poznavali u Hrvatskoj, Nova TV je stvorila svoj pečat. To je prvenstveno rezultat redakcije koju čini idealan spoj entuzijazma mladih snaga i iskustva prekaljenih novinara. A Dnevnik Nove TV status emisije prema kojoj se navijaju satovi u 19.15h.

Bitno je!

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se