453985
453985
453985
453985
453985

Tko je Gabrijela Žalac - nova ministrica regionalnoga razvoja i fondova EU

  • , 18.10.2016., 20:11
  • Autor:
  • komentara

U novoj Vladi Andreja Plenkovića ministrica regionalnoga razvoja i fondova EU bit će Gabrijela Žalac.

 
 
 
 
Gabrijela Žalac (Foto: Dnevnik.hr)
Gabrijela Žalac (Foto: Dnevnik.hr)

Nova ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac na to mjesto dolazi s pozicije direktorice Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o.

Žalac je obavljala i dužnost pročelnice Upravnog odjela za međunarodnu suradnju i EU poslove Vukovarsko-srijemske županije, a u svibnju ove godine, na prijedlog Hrvatske zajednice županija, izabrana je u Odbor za praćenje Operativnog programa ''Konkurentnost i kohezija''.

Rođena je 4. veljače 1979. godine u Vinkovcima. Nakon završene gimnazije M.A.Reljkovića upisala je Ekonomski fakultet u Osijeku, na kojem je završila i poslijediplomski doktorski studij Management.

 

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se