Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ne žele se zamjeriti'

Bio je u dobrim odnosima sa svima, a sada o njemu govore u rukavicama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milan Bandić u svojoj dugogodišnjoj karijeri bio je u dobrim odnosima s velikom većinom političara. Danas kada je završio u rukama policije - o njemu govore s oprezom.

Gotovo da nema osobe na hrvatskoj političkoj sceni s kojom Milan Bandić u nekom periodu svoje vladavine nije bio dobar. Danas o njemu govore u rukavicama.

Pročitajte i ovo Tonino Picula, zastupnik u EU parlamentu Kriva taktika Picula otvoreno o Milanovićevoj sudbini: "Potrebna je promjena na Pantovčaku" HDZ prozvao Peđu Grbina preko Facebooka Izbori su za tjedan dana HDZ prozvao Grbina: "Abdicirao je, a sada se hoće sučeljavati"

'Ne žele se politički zamjeriti. Jer ako Bandić kao feniks ponovno uskrsne onda bi mogli imati konsekvence', smatra prof.dr.sc. Tihomir Cipek.

Uoči lokalnih izbora 2009. Bandić je trebao SDP-u. I donio mu pobjedu. Krajem godine - izbačen je iz stranke. Kandidirao se za predsjednika.

Bio je u dobrim odnosima i sa Stjepanom Mesićem. Ljubav je pukla nakon što je Mesić u kampanji dao podršku Josipoviću. Bandić mu to nije mogao oprostiti.

Bandić ide u Remetinec! Pripuz će biti pušten kad uplati jamčevinu

Zato podrška HDSSB-ovaca Bandiću nije bila upitna. Kao ni ona Kerumova. Dao je sve od sebe, ali Ivu Josipovića nije pobijedio. Na inauguraciji Bandić je sjedio pored bivšeg državnog odvjetnika Mladena Bajića. I čitavo vrijeme s njim čavrljao.

Josipović i Bandić brzo su zaboravili na niske udarce i kampanju. Susretali su se, čavrljali. Zadnje su se vidjeli na otvorenju francuskog paviljona.

S HDZ-om u vrijeme Ive Sanadera Bandić je imao tihu suradnju. S današnjim HDZ-om - uvjerava Karamarko - suradnje nije bilo.

Bandićevo uhićenje: Velik utjecaj politike, većina ravnodušna oko uhićenja

Bandića već godinama prate afere. Da ga se prisluškuje otkrio je Miroslav Tuđman. Nakon godina i godina pričanja - ipak se ustanovilo.

'On je zadužio jako puno ljudi. A može ih još uvijek zadužiti, ovisi kud će krenuti sudski proces', rekao je Cipek.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene