Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Biljana Borzan optužuje

'Bubalo je predao vlast i dao netočne podatke o gradskoj blagajni'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako nisu željeli komentirati slučaj županice sisačko moslavačke, SDP-ovci su se danas u osijeku osvrnuli na stranačku blagajnu.

Dolazeći na izbornu konvenciju osječkog SDP-a ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina o slučaju sisačke županice nije želio ništa komentirati. 'Kolege će naći najbolje rješenje i treba pustiti da oni to odrade', rekao je Jakovina.

Pročitajte i ovo Tonino Picula SDP-ova eurouzdanica Picula ne skriva nezadovoljstvo: ''SDP se previše izložio i preuzeo sav rizik Milanovićevih političkih ambicija'' Mišel Jakšić, saborski zastupnik Za Dnevnik Nove TV Mišel Jakšić otkrio tko će biti nositelji lista SDP-a: "Imamo jedan sjajan spoj. Ima nezadovoljnih, ali su u manjini"

Bez komentara bila je i SDP-ova EU parlamentarka Biljana Borzan. No, na novinarski upit o stanju u gradskoj blagajni Osijeka odgovorila je kako je situacija izuzetno teška te da rade sve što je u njihovoj moći.

>> 'Na sedam automobila nije potrošeno 350.000, već 225.000 kuna!'

'Prilikom primopredaje vlasti bivši gradonačelnik Bubalo dao je potpuno krive podatke. To mi je odmah bilo jasno jer sam bila gradska vijećnica pa poznajem situaciju što se i dokazalo. No, nastojimo da građani to ne osjete na kvaliteti usluga', odgovorila je.

Osječku konvenciju došli su podržati i Igor Dragovan, vukovarski gradonačelnik Željko Sabo te osječki Ivica Vrkić, ali i nezavisni gradski vijećnik Anto Đapić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene