Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obilježavaju obljetnicu

Bikeri krenuli u Vukovar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sklopu obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine, danas je, pod motom 'Zajedno u ratu - zajedno u miru', s Prevlake krenula motociklistička karavana prema Vukovaru.

Pod motom 'Zajedno u ratu, zajedno u miru', s Prevlake je krenulo 30-ak motociklista, a na putu bi im se trebalo pridružiti još nekoliko stotina njih iz svih krajeva Hrvatske. U nedjelju, 18. studenoga motociklicti će u Vukovaru sudjelovati u Koloni sjećanja, a na Ovčari će položiti vijence za sve žrtve.

Kako je istaknuo jedan od organizatora Đani Radovanović, član Kluba "Korkyra Rivers" iz Korčule, dolazak u Vukovar očekuje se 17. studenoga navečer.

Pročitajte i ovo Matea Ćorić Brunović i Damir Božek - 1 pomak s mrtve točke Četiri su godine od zagrebačkog potresa, a u kojoj je fazi obnova? "U prosincu sam dobio rješenje" Ivan Penava, gradonačelnik Vukovara (DP) novi plakat za vukovar Penava za Dnevnik Nove TV o drugom plakatu i tenzijama uoči obilježavanja Dana sjećanja, evo što kaže o Anušiću i jačanju pozicija HDZ-a u Slavoniji

>> Od Dubrovnika do Vukovara: Zajedno u ratu, zajedno u miru

Ove godine motociklistička karavana peti put zaredom ide prema Vukovaru. Na svojem putu proći će kroz Ploče, Trilj, Sinj, Kijevo, Knin, Škabrnju, Korenicu, Plitvice, Slunj, Petrinju, Sisak, Kutinu, Novsku, Novu Gradišku, Požegu, Slavonski Brod, Đakovo, Vinkovce i Osijek. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene