Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Godinama nasmijavali

Bijesprvi - otkriveno tko stoji iza kanala koji je godinama ismijavao političare!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje tri osobe iz vrha hrvatskog PR-a, marketinga i interneta godinama su na satiričan način ismijavale političare i medijske ličnosti na YouTubeu.

Na svom twitteru i blogu stručnjak za odnose s javnošću Krešimir Macan i službeno je potvrdio da on stoji iza Bijesaprvog. 'Konačno je i ta lijepa, zabavna i kreativna priča došla svome kraju i tako obilježila, možda simbolično, početak neke druge on line priče, za neke nove klince. Od 2006. ste svojom podrškom i poticajima motivirali ljude da slažu, šalju video klipove za objavu koji su kasnije nasmijavali cijelu Hrvatsku i šire. I zato se danas nemamo čega sramiti – uživajte u najboljim trenucima i sjetite se u kakvoj smo državi živjeli. Hvala svima za višegodišnju podršku i motivaciju', napisao je Krešimir Macan na svom blogu.

Pročitajte i ovo Marko Rakar Dramatična nedjelja u Zagrebu Može li se pronaći pošiljatelja maila s dojavom o bombama? Informatički stručnjak: "Treba razumjeti policiju..." Prosvjed protiv epidemioloških mjera - 3 POTICANJE NA TERORIZAM Detalji nove akcije policije! Privođenja u Zagrebu, Zadru i Šibeniku: "Količina govora mržnje na društvenima mrežama dosegla je kritičnu razinu"

Uz Krešimira Macana autori su još i Zinka Bardić koja trenutno nadgleda Vladinu prisutnost na društvenim mrežama te Marko Rakar, poznati politički bloger i nekadašnji savjetnik predsjednika Ive Josipovića, piše Netokracija. Zinka Bardić izjavila je da iza Bijesaprvog nije stajala ni agencija Madison ni SDP te navela kako je Bijesprvi bio 'valter' svog doba. Te da da ne pripada nikome i svima, piše Netokracija.

Bijesprvi na svom YouTube kanalu ima čak 1.664 pretplatnika, a njihovi kreativno satirični klipovi pogledani su gotovo 10 milijuna puta. Najpoznatiji je onaj 'Kiro prosviro' koji je pogledan više od 900 tisuća puta.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene