Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kućni ljubimac obitelji

Bijesni magarac ugrizao djecu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bijesni magarac ugrizao je djevojčicu za potkoljenicu, a njezinog brata za ruku.

Neobični napad dogodio se ovih dana na obiteljskom imanju u koprivničkom prigradskom naselju Herešin, piše Slobodna Dalmacija. Magarac koji je izgrizao djecu inače je kućni ljubimac obitelji.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

Djevojčica se igrala kao i inače u ograđenom prostoru u kojem je bio magarac. Odjednom ju je ugrizao za nogu i nije ju ispuštao. Da je situacija ozbiljna shvatio je susjed koji je dotrčao do mjesta događaja i spasio djevojčicu.

Magarac je tada ugrizao i brata djevojčice za ruku. Sve tri osobe koje su bile u doticaju sa slinom magarca zaštićene su cjepivom i imunoglobulinom koji ima trenutno djelovanje. Magarac je odmah nakon nemilog događaja eutanaziran, a analiza njegove glave pokazala je da je životinja bila zaražena bjesnoćom. Pretpostavlja se da se u staju uvukla bijesna lisica te ugrizla magarca i tako ga zarazila bjesnoćom.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene