Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Povjerenstvo predložilo

'Besplatno studiranje uz redovno davanje ispita'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U drugom tjednu studentske blokade fakulteta, sastalo se i stručno povjerenstvo za izradu prijedloga promjena u visokom obrazovanju.

Predstavnici svih hrvatskih sveučilišta predlažu ukidanje školarina za preddiplomske i diplomske studije. Studentice i studenti tako bi samim upisom na studij dobili pravo na 10 ili 12 semestara studiranja bez školarina, pod uvjetom da ispite polažu redovito.

Pročitajte i ovo Screenshot YouTube Najstariji student na svijetu Pravo, turizam, arheologija... Ima 91 godinu i 15 diploma! Najavio da prestaje studirati i otkrio čime će se baviti EduFest Festival studiranja i studentskog života "Znam da kažu da će Chat GPT sve zamijeniti...": Ova su zanimanja najprivlačnija budućim studentima, jedna skupina hrli u Hrvatsku

>> Prekinuta blokada riječke Akademije

'Oni koji to ne čine, trebat će platiti razliku bodovima, između bodova koje su skupili i bodova koji su propisani za upis u naredni semestar kao postotak od cijene koju odredi sastavnica za cijenu semestra', objasnio je Žarko Puhovski, iz Povjerenstva za izradu prijedloga promjena.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene