Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uključite se!

Besplatni treninzi trčanja kao priprema za WE RUN ZAGREB

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S ciljem da dodatno potakne mlade da trče, Nike Hrvatska organizira utrku - WE RUN ZAGREB koja će se održati 01.listopada na Jarunu

Utrci će prethoditi cijeli niz zanimljivih događaja s ciljem poticanja ljudi da se okrenu ovom sportu, koji iz dana u dan ima sve veći broj poklonika.

Pročitajte i ovo Ilustracija ODGOĐENA UTRKA Stršljeni napadaju: Ništa od Popišanca još neko vrijeme, sigurnost je važnija DŠR Aktivan život A1 donosi Promijenili stav o vježbanju? Po popuštanju mjera porastao broj rekreativaca

U svrhu pripreme za utrku, kao i za promociju trčanja kao sporta, tijekom kolovoza su organizirani besplatni tjedni treninzi trčanja i to pod stručnim vodstvom trenera. S treninzima se nastavlja i u rujnu, i to svakog utorka u Varaždinu od 19 do 20 sati na stadionu ŠC Sloboda te u Zagrebu, svake srijede od 19 do 20 sati u Maksimiru sa startom kod male pozornice kraj glavnog ulaza i svakog četvrtka od 19 do 20 sati na Jarunu, sa startom kod polivalentnog igrališta kraj malog jezera.

Na treninzima se trči, hoda, isteže i svladavaju svi segmenti potrebni za stjecanje kondicije i pravilno trčanje, a dobrodošli su svi, kako oni s iskustvom, tako i potpuni trkački početnici. Osim okrepe nakon treninga te dobre atmosfere, Nike se pobrinuo i da svi oni koji nemaju odgovarajući trkačku obuću svoj model i veličinu mogu isprobati i posuditi za trening na licu mjesta.

U projekt su se dosad uključili mnogi sportaši te glumci i glazbenici, poput Duška Modrinića, Remi i Shot, a ozbiljnom tjednom treniranju prionuli su mlada glumica Mirna Medaković te voditelj Ivan Vukušić. Svi koji žele sudjelovati u utrci trebaju se prijaviti na Facebook stranici http://www.facebook.com/NikeRunningHrvatska, te dizajnirati svoj startni broj. Na istoj stranici dostupne su i sve informacije, kao i rasporedi treninga i popratnih aktivnosti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene