Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Do kraja tjedna

Ne propustite mogućnost besplatnog tehničkog pregleda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako temperatura nije za uživanje na dva kotača, motociklisti nisu propustili priliku besplatno pregledati svoj motocikl, ususret, još jednoj moto sezoni. Akcija besplatnog tehničkog pregleda traje do kraja tjedna, a njen cilj akcije nije samo ispravan motocikl, već i smanjenje smrtno stradalih.

Za sigurne kilometre na dva kotača, potreban je pregled motocikla. Besplatnim pregledom ušteda je 400 kuna, a sigurnost je na prvom mjestu.

Pročitajte i ovo Počela motociklistička sezona (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Borba protiv crnih statistika S prvim zrakama sunca počela i sezona motociklista: Provjerili smo kojih bi se pravila trebali pridržavati Slika nije dostupna Užas pored Slavonskog Broda Prometna nesreća: Poginula dva motociklista

"Rezultati tih akcija su dosta zanimljivi. Govore da 30 posto vozila koji pristupe akciji nije tehnički ispravno, za razliku od redovnog tehničkog gdje je samo devet posto vozila neispravno. To znači da ljudi koji imaju neke sumnje u svoja vozila dođu preventivno pregledati svoje vozilo tako da mogu pripremiti motocikl za sezonu", rekao je Igor Dorić iz Centra za vozila hrvatske.

Ovakve akcije čuvaju i ljudske živote.

"Imamo pokazatelje da je prošle godine smanjen broj ozlijeđenih i poginulih pa mislim da je tome pridonijela i briga oko motocikla", rekao je motociklist Zlatko Kezerić.

Svoj motocikl potpuno besplatno možete provjeriti do kraja tjedna i sve eventualne nedostatke otkloniti prije početka još jedne nove moto sezone te tako sigurno i bezbrižno krstariti prometnicama.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.



Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene