Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Manifestacija 'Noć muzeja'

Besplatan ulaz u više od 70 muzeja diljem Hrvatske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fenomenalna manifestacija 'Noć muzeja' postala je pravi hit među građanima. Noćas je diljem Hrvatske otvoreno više od 70 muzeja, ulaz je besplatan, a očekuje se rekordan odaziv posjetitelja.

U 30 gradova diljem Hrvatske održava se Noć muzeja. Za sve ljubitelje umjetnosti, vrata galerija i muzeja bit će otvorena od 18 do 01 poslije ponoći. Ulaz je besplatan.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Za svakog ponešto Građani hrle na Noć muzeja Slika nije dostupna Besplatne ulaznice 'Noć muzeja' čak u 28 hrvatskih gradova

Unatoč večerašnjoj rukometnoj utakmici, organizatore ne brine manjak posjetitelja. U slavonskoj metropoli, Osijeku, građani će moći posjetiti Muzej Slavonije, Arheološki muzej i Galeriju likovnih umjetnosti. Osim Doma Marina Držića, Dubrovčani će moći uživati u još 4 postava.

Noć muzeja, proglašena najboljim kreativnim i inovativnim programom 2008., poprimila je veliko zanimanje javnosti. Samo prošle godine, bilježi se više od sto tisuća posjetitelja. Stoga, ako ste propustili neku izložbu, danas je pravo vrijeme za posjet.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene