Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odlična vijest za vozače

BESPLATAN pregled motocikala i mopeda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Akcija tehničkog pregleda mopeda i motocikala provodit će se u razdoblju od 14. do 19. travnja 2014., i odnosi se na sve stanice za tehnički pregled u Republici Hrvatskoj.

Ovog tjedna stanice za tehnički pregled otvaraju svoja vrata svim vozačicama i vozačima motocikala i mopeda, koji će po prvi puta moći besplatno provjeriti tehničku ispravnost svojih ljubimaca, izvijestio je Centar za vozila Hrvatske.

Pročitajte i ovo PR BMW Motorrad Roadshow Adrenalinski spektakl u Zadru: održan prvi BMW Motorrad Roadshow Ilustracija: Patrik Macek/PIXSELL postoje izuzeci Dobre vijesti za vozače, ali ne svih vozila: Od sutra više ne riskiraju kaznu od 300 kuna

Akcija kojom se želi ukazati na važnost tehničke ispravnosti motocikala i mopeda provodit će se u razdoblju od 14. do 19. travnja 2014. godine u svim stanicama za tehnički pregled vozila u Republici Hrvatskoj.

Popis što sve policija 'skenira' kada zaustavi vozilo...

Organizatori napominju kako se represivne mjere ne primjenjuju za vozila kojima će biti uočena tehnička neispravnost, te da besplatni pregled vozila u sklopu ove akcije ne zamjenjuje redovni tehnički pregled kojem podliježu vozila kojima se produljuje valjanost prometne dozvole ili se registriraju u tjednu trajanja akcije. (Agencija VLM)


DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene