Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obratio se biračima

Bernardić: "Hrvatska je na ovim izborima pokazala da se mijenja"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik SDP-a Davor Bernardić obratio se hrvatskoj javnosti nakon objave nepotpunih službenih rezultata lokalnih izbora.

"Znamo kakav je rezultat u sredinama u kojima SDP upravlja općinama i gradovima. Ljudi žive bolje. SDP je pokazao svoju snagu u velikim gradovima. Potvrdio je svoju snagu, dosljednost i da nam građani vjeruju. Rijeka je bila i ostala utvrda SDP-a. Čestitam županu Zlatku Komadini na pobjedi u prvom krugu kao i županu Željku Kolaru. Čestitam i našim partnerskim županima jer zajedno s njima smo ostvarili pobjedu u četiri županije. U Osijeku smo najjača lista. Zagreb je pokazao da je spreman za promjene, a HDZ-ov debakl u Zagrebu pokazuje koga građani smatraju odgovornim za raspad Vlade", rekao je Davor Bernardić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tko je kriv za poraz? Ostojić: "Nemoguće je da HNS ide s vladom HDZ-a" Slika nije dostupna ''Jedna od njavažnijih stvari u državi'' Bernardić: Prosvjedovalo se protiv guranja u prošlost i zatiranja obrazovne reforme

"Hrvatska je na ovim izborima pokazala da se mijenja. Slavonija, Dalmacija se mijenjaju. Onaj rezultat koji je HDZ prije mogao bez napora ostvariti sad se mijenja. Vrijeme je da povjerenje i stabilnost vratimo na prijevremenim izborima", poručio je Bernardić te pozvao birače da izađu na birališta u drugom krugu lokalnih izbora.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene