Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razvode se

Berlusconijeva supruga: Dosta mi je laži

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odbjegla supruga talijanskog premijera Silvija Berlusconija odlučila se razvesti nakon što joj je suprug lagao već po 'tisućiti put', doznaje se iz knjige koja je u srijedu osvanula na policama knjižara.

Pročitajte i ovo USB-stick i CD Pokušaj zataškavanja? Skandal na fakultetu zbog jednog USB-a: "Očito teško podnose odluku Povjerenstva" Prosvjedi u Mađarskoj - 1 Nesretni Orbanovom vladom Nezadovoljni Mađari izašli na ulice: "Ne očekujem ništa od ove vlade, neće ništa promijeniti"

'Tendenza Veronica' je dopunjena biografija Veronica Lario, Berlusconijeve supruge, a utemeljena je na intervjuima koje je vodila autorica knjige i novinarka Maria Latella. Lario je s Berlusconijem provela 19 godina i u tom braku je rođeno troje djece. U knjizi opisuje povrijeđenost i bijes koje je osjetila kada su u travnju novinari otkrili da je Berlusconi bančio na proslavi 18. rođendana manekenke Noemi Letizije koja reklamira donje rublje, iako ju je uvjeravao da je bio na 'vrlo važnom sastanku na jugu Italije'.

>> Berlusconi će na liječenje ovisnosti o seksu?!

'Bila je to već tisućita laž. Ocijenila sam da je bolje zadržati ono malo samopoštovanja koje mi je ostalo, da se bolje razvesti...u svakom slučaju, on me je naveo na tu odluku', kazala je Lario opisujući stanje duha uoči odluke o razvodu koju su 4. svibnja objavili njezini odvjetnici. Također mu zamjera što nije bio na 18. rođendanu niti jednog njihova djeteta. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene