Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Beljak:

'Bit ćemo konstruktivna oporba. Nećemo od početka napadati'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HSS-a Krešo Beljak izjavio je u utorak, nakon sastanka novoizabranih saborskih zastupnika te stranke, kako svih petero zastupnika "dišu kao jedan" te da će u novom sazivu Sabora biti konstruktivna oporba.

"Bit ćemo konstruktivna oporba, nećemo od početka napadati kao što je to demokratska praksa", izjavio je Beljak za Hinu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Tako su rekli birači' Beljak: HSS sigurno neće biti dio buduće Vlade Slika nije dostupna OPG u prvom planu Milanović pod kišobranom HSS-a: 'Ovi iz HSS-a imaju bolju dioptriju'

Dodao je da će HSS imati svoj Klub zastupnika te djelovati samostalno.

"Ne idemo ni u kakvu koaliciju. Mi poštujemo izborni rezultat a on je takav da su izbore dobili HDZ i Most. Dajemo im priliku da sastave što prije vlast i da pokušaju pokrenuti Hrvatsku u boljem smjeru", poručio je predsjednik HSS-a.

Ocijenio je kako je predsjednik HDZ-a Andrej Plenković na izborima ostvario odličan rezultat za HDZ te se nada da će "uspjeti konsolidirati Vladu i raditi u interesu Hrvatske".

Saborske mandate u HSS-u osvojili su, uz Beljaka, župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić, Davor Vlaović,0 koji je bio zastupnik i u prošlom sazivu, te Ana-Marija Petin i Željko Lenart. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene