Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sutra o mogućoj tužbi

Beckham je dobio književnu nagradu, Nives ne

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bura oko nagrade Kiklop ni danas se ne stišava. Iako je kategorija za hit godine zasad otkazana jer je pobjednica Nives Drpić, kolege negoduju. Dok istraživačka agencija tvrdi, naši su rezultati nepobitni!

Prave se polemike vode ovih dana u književnom svijetu. Buru je unijela Nives Celzijus sa rekordnom prodajom svoje knjige u više od 47 tisuća primjeraka.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Dno ljestvice Milanović pokušao objasniti izjavu o Bugarima: "Mora netko biti zadnji" Slika nije dostupna Unakrsni rafal tužbama Ne tuži samo Nives Celzijus, Sajam knjige tuži nju!

Sličan slučaj ni u svijetu nije stran, naime i David Beckham 2004. je dobio Britansku književnu nagradu zbog rekordne prodaje.

>> Skandal: Nives ostala bez nagrade Kiklop

>> Zbog Nives Celzijus ukinuta nagrada Kiklop za hit godine

Iako se organizatori dodjele Kiklopa ne slažu s rezultatima istraživanja, agencija stoji iza provedenog istraživanja. Kažu kako je ove godine bilo lakše nego inače odrediti najprodavaniju knjigu.

Prema pravilniku hit godine treba biti najprodavanija i najčitanija knjiga u Hrvatskoj, a 'Gola istina' je u obje kategorije odskakala od ostalih.

Hoće li biti štrajka ili tužbe znati će se sutra kada će Nives u svom stilu održati presicu. No ne isključuje se mogućnost da se javi još književnika koji će tvrditi da su upravo oni najprodavaniji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene