Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ona samo radi

Nevenka Bečić: 'Nemam niti jednu nekretninu i umjetninu, vlasnik svega je suprug'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Imovinske kartice saborskih zastupnika su predane, a pogledajte što je o svojoj rekla najpoznatija saborska sestra, Nevenka Bečić.

'Prije svega, nemam niti jednu nekretninu u svojem osobnom vlasništvu', istaknula je Bečić. Na pitanje volontira li u gradskom vijeću, Bečić je rekla da prima normalnu naknadu. 'U gradskom vijeću radim, a temeljem poslovnika svi gradski vijećnici primaju vijećničku naknadu pa tako i ja', napomenula je.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Nekretnine i ulaganja Nova imovinska kartica premijera: Plenković objavio koliko zarađuju on i supruga, kolika mu je štednja... Slika nije dostupna Kerum u novom problemu Protiv Nevenke Bečić podignuta nepravomoćna optužnica zbog utaje 4,5 milijuna kuna

Bečić je naglasila kako su sve nekretnine u vlasništvu njezinog supruga, kao i slike te numizmatički predmeti, odnosno stare kovanice. 'Nije točno, niti u mojoj imovinskoj kartici piše da to ja imam. Piše isključivo, jasno i nedvosmisleno da je to vlasništvo mog supruga, stečeno nasljedstvom. Uglavnom se radi o velikom dijelu pripada djedovima. Umjetnine su vrijedne, one su vlasništvo mojeg supruga i one su naslijeđene, uključujući i numizmatičku zbirku', pojasnila je Bečić.

Rekla je kako njezin suprug ima i dosta slika. Bečić je rekla kako se nema vremena baviti umjetnošću te da nema omiljenog slikara, već da će se time možda baviti kad se povuče iz, kako je rekla, aktivnog rada. na kraju je rekla i kako sve svoje aktivnosti stigne obaviti zahvaljujući suprugu, koji je oslobađa svih drugih aktivnosti. Čitavu imovinsku karticu Nevenke Bečić pogledajte OVDJE.

Na naše pitanje o imovinskoj kartici Željka Keruma, njezinog brata Bečić je kratko i jasno odgovorila kako ona nije njegova glasnogovornica. 'Ja nisam glasnogovornica Željka Keruma. Dakle, sve što se odnosi na Željka Keruma, saborskog zastupnika, izvolite pitati njega', poručila je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene