Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bebić uputio brzojav sućuti povodom smrti Borisa Dvornika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić u ime Sabora i u svoje osobno ime izrazio je danas sućut obitelji Borisa Dvornika u povodu smrti velikog glumca.

"Umro je iznenada veliki meštar hrvatskoga glumišta, neponovljivi Boris Dvornik. Bio je obdaren raskošnim talentom filmskog i kazališnog glumca južnjačkog dalmatinskog splitskog štiha i kolorita, tako razumljivog i dragog svima diljem Hrvatske.

Pročitajte i ovo Posljedice požara na mini kruzeru - 1 Poraz pravne države Država će brodarima koji su godinama gradili bespravnu luku sagraditi legalnu - vrijednu više od 18 milijuna eura" Slika nije dostupna U Brazilu tri dana žalosti Andrej Plenković poslao brzojav sućuti brazilskom predsjedniku povodom pada zrakoplova

Njegove nadahnute kreacije često su sugerirale mješavinu osjećaja da li se radi o vrhunskoj glumi ili možda proživljavanju vlastitih životnih priča. Bio je kratko, početkom devedesetih zastupnik u Hrvatskom saboru, ali se vrlo brzo vratio svojoj pravoj ljubavi - kazalištu i filmu. Hvala Borisu Dvorniku, velikom hrvatskom umjetniku i domoljubu", stoji u brzojavu sućuti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene