Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žurilo joj se

Beba rođena u helikopteru na putu za Rijeku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Helikopter je s Lošinja prevozio dvije trudnice u Rijeku, no jedna beba bila je jako nestrpljiva.

U helikopteru Hrvatskog ratnog zrakoplovstva danas u 13 sati i 11 minuta rođena je beba na hitnom medicinskom letu na relaciji otok Lošinj - letjelište Grobnik kod Rijeke.

Posadu Eskadrile višenamjenskih helikoptera (EVH) koja je prevezla trudnicu, činili su satnici Dražen Pavlić i Marijan Galić, časnički namjesnik Krunoslav Sakač i stožerni narednik Želimir Novoselec. U helikopteru se također nalazila još jedna trudnica koja je nakon slijetanja helikoptera na letjelište Grobnik vozilom prevezena u KBC Rijeka.

Pročitajte i ovo Podizanje brane u Hrvatskoj Kostajnici Vodostaj u stalnome rastu VIDEO Pripreme za obranu od poplave u Hrvatskoj Kostajnici: "Napokon i mi imamo branu" Ilustracija Izvještaj policije Otkriven uzrok ozljeda bebe iz pulske bolnice: Roditelji curicu doveli s teškim ozljedama glave

Helikopter MORH-a noćas prevezao srce iz Splita u Zagreb

Kapetan posade satnik Dražen Pavlić istaknuo je da je posada u svakom trenutku fokusirana na izvršenje zadaće.

'Let je protekao u najboljem redu do slijetanja na Grobnik, gdje smo uspjeli na brzinu čestitati majci na rođenju djevojčice i poželjeti i drugoj trudnici sve najbolje. Najvažnije je bilo čuti kako su i majka i beba dobro, a naša je posada morala odmah krenuti na još jednu zadaću hitnog medicinskog prevoženja', rekao je satnik Dražen Pavlić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene