Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Glasnogovornik za predsjednika Sabora

Barba Luka traži glasnogovornika da dobije barem 'jednu noticu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić novinarima je danas potvrdio kako je raspisan natječaj za mjesto saborskog glasnogovornika, koji bi trebao javnosti približiti cjelokupne aktivnosti parlamenta, a što mediji, kazao je, nedovoljno čine.

Bebić je istaknuo kako je red i da Sabor ima svoga glasnogovornika, sve u želji što bolje komunikacije s javnosti. Smatra, naime, da mediji nedovoljno prate rad Sabora, ističući da se taj rad ne svodi samo na sjednicu, već i na veliku međunarodnu aktivnost, službena putovanja predsjednika Sabora i parlamentarnih izaslanstava, te zasjedanje radnih tijela. 'Jednom noticom da se barem kaže da smo bili u Indiji, Kini', poručio je novinarima, izvijestivši ih da će glasnogovornik biti iz njihovih redova, dakle medija.

Pročitajte i ovo Posljedice požara na mini kruzeru - 1 Poraz pravne države Država će brodarima koji su godinama gradili bespravnu luku sagraditi legalnu - vrijednu više od 18 milijuna eura" Slika nije dostupna Purda na slobodi VIDEO Dirljiv susret s obitelji: 'Nisam znao za tjeralicu'

>> Bebić angažira vlastitog glasnogovornika

Bebić je naglasio da zapošljavanje glasnogovornika ne znači da je saborski Ured za odnose s javnošću loše radio, istaknuvši kako Ured priprema i analizira saborske materijale, a da je potreban netko (glasnogovornik) tko će ih predstaviti javnosti. Natječaj je za izvanredni prijam u državnu službu na mjesto savjetnika-glasnogovornika u Uredu predsjednika Sabora objavljen je 15. ožujka i traje osam dana. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene