Obavijesti Video Pretražite Navigacija
vježbao gađanje

Pršti testosteron na sve strane: Banožić uzeo moćno oružje u ruke pa se pohvalio fotkama

Mario Banožić na strelištu - 5
Mario Banožić na strelištu - 5 Facebook/Mario Banožić
Aktualno Galerija Mario Banožić na strelištu - 6 Mario Banožić na strelištu - 6 Foto: Facebook/Mario Banožić Mario Banožić na strelištu - 5 Mario Banožić na strelištu - 5 Foto: Facebook/Mario Banožić Mario Banožić na strelištu - 4 Mario Banožić na strelištu - 4 Foto: Facebook/Mario Banožić Mario Banožić na strelištu - 2 Mario Banožić na strelištu - 2 Foto: Facebook/Mario Banožić +0 Mario Banožić na strelištu - 1 Galerija 1/5 >>
Ministar Banožić isprobao je osobno hrvatsku pušku na strelištu "Vrapčanski potok".

Ministar obrane Mario Banožić pohvalio se na svojem Facebooku kako se okušao u gađanju na automatskom strelištu "Vrapčanski potok" u Zagrebu.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović TEMA MU JE BANOŽIĆ Oglasio se Milanović: "Prije pet mjeseci usmrtio je čovjeka. Kao premijer osigurat ću jednakost pred zakonom" Mario Banožić Časni sude, kajem se "Bude te Andrej lupo kur*em u čelo...": Osuđen zbog prijetnji Banožiću, sud je ipak bio blag

Ministar je gađao metu iz hrvatske puške i pištolja na jednom od najboljih europskih strelišta, gdje se susreo s članovima Vojno-diplomatskog zbora.

Osim vježbe gađanja, porazgovarali su i o "aktualnim događajima i zbivanjima, kako u našem okruženju, tako i na globalnom planu", napisao je Banožić.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene