Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I dalje aktivan

Evo što je sve danas objavljeno na Bandićevom Facebooku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Facebook profil gradonačelnika Milana Bandića i danas je aktivan iako je on još jučer uhićen.

Na Facebook profilu uhićenog gradonačelnika Milana Bandića danas je izuzetno aktivno.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ponovna odluka Bandić u ponedjeljak na slobodi? Slika nije dostupna Na istražni zatvor i jamčevine Afera Agram: U petak odluka o žalbama Milana Bandića i suosumnjičenika

Osim statusa koji se objavljuju s njegovog profila, tu su i poruke podrške koje objavljuju građani.

Već ujutro objavljena je fotografija Bandića koja je, kako piše, snimljena jučer ujutro. Bandić je fotografiran s buketom cvijeća i kolačima za svoju suprugu Vesnu.

 

Nakon toga, administrator profila objavio je i informaciju kako grad i nakon uhićenja gradonačelnika 'funkcionira uredno'.

'Zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba dr. sc. Sandra Švaljek danas je na press konferenciji dala izjavu na temu Način funkcioniranja ureda, zavoda i službi Gradske uprave te Zagrebačkog holdinga u odsutnosti gradonačelnika:

Kao što su to već građani saznali iz medija i ovim putem obavještavam i njih i zaposlenike gradskih ureda, zavoda i službi te Zagrebačkog holdinga da je u tijeku pregled određenog broja prostorija i dokumentacije u zgradi Gradske uprave i Zagrebačkog holdinga od strane ovlaštenih institucija. O tom pregledu, zbog osiguravanja neometanog tijeka istrage, ne mogu u ovom trenutku iznositi detalje.

Ispred Gradske uprave građanima grada Zagreba poručujem da Grad funkcionira uredno i sukladno nadležnostima utvrđenim zakonom u svim njegovim elementima. Svi poslovi Grada kojima se ostvaruju potrebe građana redovno se obavljaju, a od zaposlenika Gradske uprave, ureda, zavoda te službi i Zagrebačkog holdinga očekujem da uredno izvršavaju sve svoje redovne obveze. Svi poslovi Zagrebačkog holdinga i njegovih podružnica i s tim povezanih trgovačkih društava također se odvijaju bez ikakvih poteškoća i smetnji.

Na kraju bih vas zamolila za određeno razumijevanje i strpljivost. Mi smo u Gradskoj upravi otvoreni za komunikaciju s javnošću i na vrijeme ćete dobivati sve informacije koje budemo imali. No u ovom trenutku, zamolila bih vas za određeno strpljenje, jer je s obziron na okolnosti, u ovom trenutku prioritet osigurati kvalitetan rad Gradske uprave i Zagrebačkog holdinga. 

U međuvremenu, građani su objavili poruke podrške, ističući pozitivne strane i primjere svojih susreta s gradonačelnikom', stoji na stranici.

 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene