Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bandić sutra o svojim ambicijama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas još nije htio otkriti novinarima hoće li se kandidirati za predsjednika SDP-a.

- Sutra imamo Gradski odbor, a nakon toga će biti konferencija za novinare oko 21,00 sat i sve ćete znati na vrijeme, odgovorio je Milan Bandić na upit novinara je li donio odluku da se kandidira za predsjednika SDP.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Članak 15. Statuta SDP-a SDP: Bandiću prestalo članstvo u stranci Slika nije dostupna Na Sljemenu VIDEO: Bandić želi dva predsjednička mandata

- Ja sam poznat kao čovjek da se ne kandidiram niti kandidiram koga putem medija, a niti se biram putem medija, odgovorio je Bandić na konferenciji za novinare nakon sjednice Gradskog poglavarstva.

Ponovio je da će nešto o tome reći na konferenciji za novinare nakon sjednice Gradskog odbora SDP-a, jer "ne voli trčati pred rudu" te želi poštovati proceduru i unutarstranačku demokraciju.

Upitan je li osobno donio odluku Bandić je odgovorio da nije stvar njegove ambicije.

- Ima stvari koje su bitnije od moje ambicije. O tome koje su to stvari koje su bitnije od moje ambicije trenutno, reći ću
sutra nakon Gradskog odbora SDP-a, rekao je Bandić.

Na pitanje novinara - hoćete li reći da se nećete kandidirati - Milan Bandić je odgovorio "to ste vi rekli".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene