Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bandić se kladi u visoke novčane iznose, ali s 'virtualnim novcima'!?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milan Bandić ponovno je u središtu medijske pozornosti. Ovaj put zbog klađenja. Sa svojim prijateljima navodno se kladio na utakmice i to u visoke novčane iznose. Posljednja oklada navodno je iznosila 40 tisuća eura.

'Ne, sve su virtualni novci, morate doći vidjeti kako se zekamo, morate doći, ne mogu ja to opisati', rekao je zagrebački gradonačelnik.

Pročitajte i ovo Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa - Ilustracija - 1 NEMA NIKAKVE POVREDE Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa odbacilo pokretanje postupaka protiv Bandića, Kuščevića i Marića Milan Bandić - 1 ''ŠUMA PROPISA'' Zagreb započinje s podjelom novčane pomoći za obnovu nekretnina oštećenih u potresu

Bandić se 'zeka' na druženjima sa svojim prijateljima. Kaže, sve je preozbiljno shvaćeno, no to je učinio tek sada kad se javnost zapitala odakle mu novac? U imovinskoj kartici iznose koji se spominju nema prijavljene. 

No, gdje ima dima, čini se, ima i vatre. Elementi da se ovim slučajem pozabave institucije već postoje. Potvrdio nam je to i njegov stranački kolega, bivši predsjednik Povjerenstva za sprječavanje sukoba interesa. 

Neslužbeno doznajemo, nadležno Državno odvjetništvo zatražilo je od Porezne uprave utvrđivanje svih okolnosti oko Bandićevog navodnog klađenja. 

Virtualno ili ne - kockanje prvom čovjeku Zagreba, očito, ide dobro. Preživio je brojne afere u kojima je do sada igrao glavnu ulogu. Hoće li i ovu, znat će se nakon što nadležne institucije njegove kockarske strasti doista i provjere.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene