Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bandić psovkama protiv protivnika projekta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić jučer se tramvajem provozao od Remize do Jelačićevog trga kojom prilikom se okomio na protivnike preuređenja Cvjetnog trga, a posebno na Teodora Celakoskog iz inicijative Pravo na grad.

Sav svoj bijes, najviše prema Teodoru Celakoskom iz inicijative Pravo na grad, vidno iznervirani Bandić, istresao je u pola glasa najbližem do sebe, direktoru ZET-a Ivanu Toliću, a mogli su ga čuti i neki od putnika u dvanaestici. 

Pročitajte i ovo Ilustracija preusmjerili linije Opet gužve! Zastoj tramvaja na vrlo prometnom raskrižju u Zagrebu Nova Gradska knjižnica i društveno-kulturni centar - vizual - 7 Napokon kreće Početak gradnje velikog kompleksa na Paromlinu: "Radovi počinju idućeg tjedna i trebali bi trajati dvije godine"

- Tko je taj Celakoski da ruši ono što gradim? Što je on stvorio cijeloga života - nema ni kučeta ni mačeta. Ne mogu svi ti jadnici zajedno srušiti što ja mogu izgraditi - žestio se gradonačelnik pred iznenađenim i zbunjenim Tolićem. Kako se tramvaj s remize bližio Jelačićevu trgu, gradonačelnik je sve više gubio kontrolu i dobar ukus. 

- Pička mu materina, što hoće taj Celakoski? Bog ih jeb&8217;o bolesne! Da njih slušam i pratim proceduru, ne bi se ništa gradilo. Trebala je biti još jedna prezentacija ovog projekta, ali nema više toga, mamu im jebem. Kreće se odmah u realizaciju projekta. Treba provjeriti što se mora promijeniti u GUP-u, a što ne, da bi se počelo raditi - nekontrolirano je izbacivao uvrede prvi čovjek grada.

Svoju nervozu, kada je iznio stav o Celakoskom i sličnima, Bandić je nekako uspio kontrolirati i preusmjeriti na današnje prosvjede umjetnika na Cvjetnom trgu ispred rodne kuće pjesnika Vladimira Vidrića, koja se po projektu treba rušiti. 

- Neka oni pjevaju, sviraju, neka bubnjaju i buče koliko hoće. Kak se to zove, tehno? - upitao je Tolića Bandić. 

- Ne to je heavy metal - odgovorio mu je Tolić, koji je skrivao nelagodu zbog Bandićeve provale bijesa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene