Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Istaknuti političar i pravnik'

Bandić predložio da jedna od ulica nosi ime po Borisu Špremu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić predložio je danas da se jedna od novih ulica u Zagrebu imenuje Ulicom Borisa Šprema.

Taj svoj prijedlog Bandić je uputio Odboru za imenovanja naselja, ulica i trgova zagrebačke Gradske skupštine koja potom donosi konačnu odluku o takvim imenovanjima.

U obrazloženju prijedloga, Bandić je naveo kako je Boris Šprem bio istaknuti političar i pravnik koji je u političkom životu Hrvatske svojim djelovanjem i radom ostavio trajan i neizbrisiv trag.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Međunarodni dan tolerancije Stjepan i Dominik dobitnici Nagrade Luka Ritz za 2011. Slika nije dostupna Burna gradska sjednica Bandić: Bitniji su mi građani nego foteljica

>> 'Mnogima od nas Boris je grijao srce. Zato nam je danas srce puno žalosti'

"Svojim je radom i predanošću na svim funkcijama koje je obavljao ostavljao trajan pečat za buduće generacije, a svojom odmjerenošću i profesionalnošću zadužio sve nas koji ćemo ga se zauvijek sjećati. Stoga, kao trajni spomen na njega predlažem da se u Zagrebu njegovim imenom imenuje jedna od ulica", poručio je Bandić. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene