446972
446972
446972
446972
446972

ZANIMLJIV ISTUP MILANA BANDIĆA Iznio prijedlog za HDZ i SDP

  • , 17.08.2016., 19:19
  • Autor:
  • komentara

Predsjednik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić poručio je da bi bilo dobro da se SDP i HDZ konačno ujedine te da dvije godine Milanović bude premijer, a Plenković ide u Bruxelles, nakon čega bi se Plenković vratio u Hrvatsku i bio predsjednik ujedinjene stranke SDP/HDZ, a Milanović otišao u Bruxelles.

 
 
 
 
Milan Bandić (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)
Milan Bandić (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)

Predsjednik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić poručio je u srijedu iz Đurđevca, gdje je predstavio listu Koalicije za premijera u II. izbornoj jedinici da bi bilo dobro da se SDP i HDZ konačno ujedine.

Bandić, koji je u toj izbornoj jedinici prvi na listi, kazao je da je u Zagrebu zajedno sa svojim suradnicima i sugrađanima položio sve ispite s peticom i sada želi isto učiniti u Hrvatskoj, priopćila stranka kojoj je Bandić na čelu.

„Napravio sam toliko, da ako me Bog sutra uzme, iza mene ostaju projekti. Ali kako kaže narodna poslovica: Što će vam sve, ako nemate s kim to podijeliti“, poručio je.

Dvjema strankama koje se izmjenjuju na vlasti savjetovao je da se konačno ujedine.

„Mislim da bi bilo dobro da SDP i HDZ održe Kongres ujedinjenja. I da onda dvije godine Milanović bude premijer, a Plenković ide u Bruxelles. Nakon toga neka se gospodin Plenković vrati u Hrvatsku i bude predsjednik ujedinjene stranke SDP/HDZ, a gospodin Milanović neka ide u Bruxelles. Mislim da će se to i dogoditi nakon ovih izbora", rekao je Bandić.

Birače je pozvao da na izborima glasuju za sebe. Ako ljudi žele živjeti kao do sada, neka glasaju za one koji su ih doveli u ovu situaciju. A ako žele živjeti kao u Zagrebu, znači duplo bolje, onda neka glasaju za one koji su se dokazali u praksi“, kazao je čelnik Koalicije za Premijera.

Zaključio je da Hrvatskoj treba normalan čovjek za premijera i da je "sve ostalo je priča“.

Željko Lacković, drugi kandidat na listi Koalicije za Premijera u II. izbornoj jedinici, govorio je o potrebi razvoja kontinentalnog turizma, jačanju turističke ponude.

U Koaliciji za premijera u II. izbornoj jedinici su, uz Stranku rada i solidarnosti Reformisti, Novi val, HSS Stjepan Radić i BUZ. (Hina)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se