Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"To nije politika ovog grada"

Bandić potvrdio: Komunalni redari neće kažnjavati Zagrepčane zbog neodvajanja otpada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrepčane koji ne budu odvajali otpad, ipak neće kažnjavati komunalni redari. Potvrdio je to za Novu TV gradonačelnik Milan Bandić.

Bandić i dalje tvrdi da će do prvog veljače iduće godine gradske službe stići postaviti kontejnere za odvajanje otpada ispred svake kuće i zgrade.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević, gradonačelnik Zagreba - 3 Nova tehnologija Na ulicama uskoro novi niskopodni tramvaji: "Jedan košta kao manji dječji vrtić" Smeće - 5 OTPAD U ZAGREBU Mjesec dana od uvođenja novog sustava za otpad, ali problemi ne prestaju: "Na kanti od biootpada sve točkasto... Bijelo od crva"

"Vaše vijesti bi bile idealne kada bi ja rekao sljedeće - da ćemo loviti ljude po gradu i kažnjavati. Ne! To nije politika ovog grada, niti će biti. Nećemo nikoga kažnjavati, nego ćemo poradit dodatno na ekološkoj osviještenosti građana da odvojeno prikupljaju otpad. A mi ćemo dovoljno osigurati kanti da imaju to gdje hititi", poručio je zagrebački gradonačelnik.

Bandićevi kolege iz Splita pak ističu kako je tri mjeseca zaista malo vremena te priznaju da je moguće kaskanje za ovom europskom direktivom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene