Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na javni poziv nitko se nije javio

Bandić odgovorio hoće li zbog problema s gradnjom kompostane rasti cijena odvoza otpada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grad Zagreb traži opcije za izgradnju kompostane i reciklažnog dvorišta nakon što se na javni poziv nije javila niti jedna općina ili grad.

Gradonačelnik Bandić kaže kako se na tom problemu radi te da je u kontaktu s nekim gradovima i općinama.

Pročitajte i ovo Zdravka Kozić, predsjednica udruge Obraz (Foto: Dnevnik.hr) Bandić se nije pojavio na skupu Brezovčani protiv gradnje kompostane: "Bojimo se zagađenja pitke vode, nećemo odustati!" Što kompostana donosi Brezovici? (Foto: Dnevnik.hr) - 2 PLANIRANA KOMPOSTANA Brezovčani ljuti na Bandića: "Profesori s Cambridgea i Oxforda rekli su nam - ovo što se tu želi izgraditi opasno je po zdravlje!"

Uvjerava da se čini sve kako bi se problem riješio na području Zagreba i izbjeglo plaćanje nekome drugom za zbrinjavanje otpada. Evo što je odgovorio na naše pitanje o tome hoće li zbog tog problema rasti i cijena odvoza smeća.

„Ja preferiram da to radimo na teritoriju Zagreba da nas dođe jeftinije, ako ne, onda ćemo platiti i izvest negdje drugdje. Ali onda će se povećati cijena, ali ako budemo radilo, očekujem da to riješimo na teritoriju Zagreba i da ne mijenjamo cijenu“, odgovorio je Bandić na pitanje Nove TV hoće li zbog tog problema rasti i cijena odvoza smeća.

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene