Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O uhićenju Pripuza

Bandić: "Da meteor padne na Zemlju, vi ćete to dovesti u vezu s Bandićem "

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić komentirao je današnje uhićenje čelnika tvrtke CIOS Petra Pripuza kojeg po prvim informacijama tereti za izbjegavanje plaćanja poreza, odnosno da je izdavanjem fiktivnih računa izvlačio novac iz CIOS-a i izbjegavao plaćanje poreza na promet.

Na pitanje koliko je bio upoznat s poslovanjem CIOS-a, Bandić je u svom stilu odgovorio:

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Suvlasnik CIOS-a Pripuz nudi jamčevinu od 7,5 milijuna kuna i mjere opreza za obranu sa slobode Slika nije dostupna 'Trebalo ga je maknuti' USKOK će ispitati najmanje 270 svjedoka: Optužbe za politički motiv nazvali glupostima!

"Kad meteor padne na Zemlju, vi ćete to dovesti u vezu s Bandićem. Da mi je rođena mama u pitanju, kod mene je prisutna nulta stopa tolerancije na kriminal i nepodopštine svih vrsta. Ako je čovjek kriv, odgovarat će. Ako nije, pustite ga da radi svoj posao", kazao je Bandić.

Komentirao je i tvrdnje Pripuzovog odvjetnika kako je uhićenje politički tempirano da bi se naštetilo Bandiću uoči lokalnih izbora.

"Meni ništa ne može naškoditi. Ako netko napravi nepodoštinu neka odgovara. Ako gradonačelnik napravi nepodopštinu, neka odgovara. CIOS je radio sa Zagrebom. Jedna od mojih protukandidatkinja koja nije ušla u drugi krug potpisala je ugovor sa grupom CIOS i to za 14 posto višu cijenu od ugovora zbog kojeg sam je inkriminiran", poručio je Bandić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene