Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bandić: Moj slogan je "rad, ljubav i dobrota"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je, komentirajući danas najavu moguće kandidature predsjednika HNS-a Radimira Čačića za gradonačelnika Zagreba, izjavio kako je njegov (Bandićev) slogan "rad, ljubav i dobrota" te da svima na lokalnim izborima želi puno uspjeha.

Na upit novinara kako komentira Čačićevu ocjenu da je novi predsjednik zagrebačkoga HDZ-a Jasen Mesić izabran u dogovoru između Ive Sanadera i njega, jer on (Bandić) odgovara HDZ-u, Bandić je rekao da je to jedna u nizu Čačićevih "povijesnih izjava" te da su rijetki ljudi koji na taj način uđu u povijest.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Andrej Plenković - 2 Šokantna zbivanja Svjetski mediji pišu o Milanoviću i odluci Ustavnog suda USB-stick i CD Pokušaj zataškavanja? Skandal na fakultetu zbog jednog USB-a: "Očito teško podnose odluku Povjerenstva"

Predsjednik HNS-a Radimir Čačić izjavio je danas na konferenciji za novinare da će Zagreb i dalje biti "grad u kojemu sigurno neće biti suradnje sa SDP-om".

Na izbor u javnosti manje poznatog Jasena Mesića za čelnika zagrebačkog HDZ-a, a time i vjerojatnog kandidata te stranke za zagrebačkog gradonačelnika, Čačić gleda kao na dogovor između HDZ-a i SDP-a. "Njihov (HDZ-ov) protukandidat očito je posljedica dogovora HDZ-a i SDP-a, jer ne znam ni kako se zove. To da HDZ nema osobu u Zagrebu nije istina, samo je odlučio da ju neće ponuditi. HNS će ponuditi svoga kandidata", rekao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene