Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nabava automobila

Bandić: Moguća su IZNENAĐENJA!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić najavio je da će se do kraja idućeg tjedna odlučiti hoće li se okončati natječaj za nabavu novih automobila ili će se odlučiti za nešto drugo, te da su moguća i neka iznenađenja.

Odluka o nabavi novih automobila za gradske čelnike i unajmljivanje vozila rent-a-cara dok ne stignu novi automobili izazvala je negativne reakcije u javnosti. Milan Bandić je nedavno najavio i kako bi natječaj za kupnju 23 nova automobila mogao biti poništen, ako cijena automobila ne bude 20 posto jeftinija nego prije četiri i pol godine, kada su zadnji put nabavljani automobili za Gradsku upravu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NAKON IZGLASAVANJA SKUPŠTINE Bandić o sporazumu s Esih: "Jesam li ja bedast ili vi mene zafrkavate? Nemam veze s tim" Slika nije dostupna Bandićevi mandati U ZG skupštinu ulaze poznata glazbenica, bivše ministrice, proslavljeni filmski producent...

Pratite nas i uskoro ćete vidjeti hoćemo li okončati natječaj ili se odlučiti za nešto drugo, a do tada će se 'voziti s ovime što se vozi, a to je s dvije trećine manje automobila nego 2008.', rekao je Bandić nakon sastanka s Oscarovcem Brankom Lustigem, ne želeći precizirati o kakvom je iznenađenju riječ.

Bandić poništava natječaj: Ništa od 23 skupa auta?

Upitan za komentar inicijative bivših igrača Dinama koji žele temeljite promjene u vodstvu kluba, Bandić je rekao da tu temu nije pratio. To mi nije prioritet, ne pratim ni izjave Zdravka Mamića ni alternativne skupine, ima puno važnijih pitanja za Zagreb i Hrvatsku, istaknuo je.

Za jedno od takvih pitanja, jakuševačku farmu svinja demantirao je da će se preseliti u Mičevec, kako su pisali mediji, već će biti 'dislocirana na udaljenost koju zakon propisuje'. Intenzivno na tome radimo i na putu smo da to riješimo, građani jesu nestrpljivi, no nisam ja prve pajceke naručio u Jakuševac, dodao je.

Bandić je otkrio da bi u mirovini volio imati malu farmu turopoljskih šarenih svinja, ali bi je smjestio 'negdje u šumi', u Brezovici. Kad bih mogao imati deset do petnaest hektara da se malo relaksiram, možda jednog dana i budem, ali tada sigurno van naseljenog mjesta, ustvrdio je. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene