Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavlja se prepucavanje

Bandić Mesićevoj kćeri poručuje da nema nedodirljivih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Je li Saša Mesić prije policije na tragu naručiteljima Rađenovićevog batinanja?

Kako Milan Bandić ne odustaje od nauma da Sašu Mesić smijeni s projekta zagrebačkih toplica jer je navodno neopravdano potrošila gradske milijune, ona ga neizravno optužuje za premlaćivanje Igora Rađenovića. Iz državnog odvjetništa danas nisu htjeli potvrditi - je li slučaj Termi Zagreb već kod njih na obradi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Holding u gubicima Prihvaćeno poslovno izvješće Holdinga Slika nije dostupna Mesić o ostanku Dragičevića u Ini 'Oni koji se boje žele promijeniti smjer istrage u mojem smjeru'

Zagrebački gradonačelnik početkom tjedna navodno je Državnom odvjetništvu prijavio kćer bivšeg predsjednika zbog neopravdano potrošena dva i pol gradska milijuna u Termama Zagreb. A Mesićeva je Bandiću poručila da je s čela tvrtke može maknuti jedino ako na nju pošalje kumove da je pretuku kao i Igora Rađenovića.

Saša Mesić izjavila da se boji da bi je vaši kumovi mogli pretuć, što vi na to kažete? 'Gospodin Herak je prava adresa za kontrolu poslovanja svih trgovačkih društava i holdinga tamo gdje se troše gradski novci', rekao je Bandić.
Gradski kontrolor gospodin Herak kaže da je Saša Mesić mjesec dana odbijala dati dokumente o poslovanju ali da mu papire sada njezina Ina konačno mora poslati do utorka.

Rađenoviću nije simpatično što se Bandić i Saša Mesić prepucavaju preko njegovih leđa

A što Bandić kaže na ove njene strahove? 'Ne bih ja to komentirao. Javite se gospodinu Heraku. Ja bih samo rekao da nema nedodirljivih', poručio je Bandić.

A tko je dirao bivšeg direktora Zagrebačkih cesta Rađenovića, ni nakon dvije godine policija nije otkrila, iako su izvršioci već odavno u zatvoru.

Rađenović nam je kratko rekao da mu nije simpatično što se Bandić i Mesićeva prepucavaju preko njega. A ni policija pak ne može reći jesu li što saznali od Saše Mesić i je li ona to prije njih na tragu naručiteljima Rađenovićevog batinanja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene