Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oprost i za parkiranje

Uhvatila vas je kontrola u tramvaju? Ne morate platiti, ali pod jednim uvjetom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Milan Bandić najavio je nekažnjavanje u ZET-ovim vozilima - ako vam je prvi put bez karte.

Ako ste prvi put uhvaćeni bez karte u ZET-ovim vozilima, ako ste pogrešno parkirali ili čak zauzeli mjesto rezervirano za osobe s invaliditetom, bit će vam oprošteno!

Pročitajte i ovo Uvode se kamere u tramvaje, ilustracija Rak rana Stižu nove kamere koje će biti u tramvajima: Pogledajte što će sve kontrolirati Tomislav Tomašević, gradonačelnik Zagreba - 3 Nova tehnologija Na ulicama uskoro novi niskopodni tramvaji: "Jedan košta kao manji dječji vrtić"

U slučaju da vam ipak kontrolor naplati kaznu, postupak je jednostavan - žalite se, najavio je gradonačelnik Bandić gostujući na Radio Sljemenu.

Bandić je rekao da će oprost vrijediti za sve bez karte u ZET-ovim vozilima i sve one koji su pogrešno parkirali, čak i za one koji su parkirali na mjesto za invalide iako za to nemaju pravo.

Prokomentirao je i činjenicu što je Svetimiru Mariću, bratu ministra Gorana Marića, ponudio mjesto u ZET-u.

"Za vrhunske stručnjake u Holdingu uvijek ima mjesta, bez obzira kako se tko zove. Radi se o čovjeku koji ima zavidnu karijeru, i u ZET-u i u integriranom prometu bi nam ljudi tog profila dobro došli", rekao je Bandić.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene