Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bandić bio na razgovoru u policiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić razgovarao je danas s novim načelnikom zagrebačke policije Brankom Peranom nakon čega je izjavio da je nezadovoljan sa stanjem sigurnosti ali da se nada da će u najskorije vrijeme biti vraćena sigurnost na gradske ulice.

Statistika pokazuje da je broj kaznenih djela za 15 do 20 posto manji nego lani, no Bandić je rekao kako ne može biti zadovoljan radom policije u rješavanju pojednih slučajeva.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pokrenuta istraga Bivši načelnik policije obavještavao osumnjičenika o istrazi koja se vodila protiv njega Davor Posilović Odbio alkotest Iz službe udaljen jedan od vodećih ljudi zagrebačke policije: Krivudao po cesti kod Zaprešića

Smatra da povratka poljuljane sigurnosti neće biti bez otkrivanja napadača na pretučene građane, među kojim je najnovija žrtva direktor Industrogradnje Josip Galinec.

"Moj prioritet je da se sigurnost u punini vrati na zagrebačke ulice i da normalno funkcioniramo i radimo", rekao je.

Na sastanku, koji je dogovoren još prije četriri dana, Bandić je s novim načelnikom razgovarao i o Danu policije 29. rujna i tematskoj sjednici Skupštine na temu sigurnosti.

Vezano uz imenovanje načelnika zagrebačke policije, Bandić je rekao da su na sastanku informirani da je korespondencija između MUP-a, Ravnateljstva policije i Skupštine u tijeku te da će sve biti u redu u skladu sa zakonskim rješenjima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene