Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odgovorio i Petrovu

Bandić Bernardića nazvao Boškom Buhom: To su partizanski štosevi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bandić je izjavio da nikamo ne žuri i da će najprije pričekati ishod dogovora HDZ-a i Mosta.

Zagrebački gradonačelnik i čelnik stranke BM 365 - Stranka rada i solidarnosti, Milan Bandić, izjavio je u ponedjeljak da, što se tiče pregovara HDZ-a i njegove stranke o sastavu nove Vlade, treba pustiti da se prvo dogovore gospoda iz HDZ-a i Mosta.

Pročitajte i ovo Božo Petrov, predsjednik Mosta Za Dnevnik Nove TV Petrov otkrio što će Most napraviti ako bude jezičac na vagi između HDZ-a i SDP-a: "Ako nas budu trebali..." Prometne nesreće političara - 1 Političari i odgovornost Prometne nesreće dužnosnika nisu rijetkost, neki su napuhali i dosta promila: "Gledajte, nije to baš lijepo, ali i ja sam samo čovjek"

Nema nikakve žurbe, naglasio je Bandić, i naglasio kako će Stranka rada i solidarnosti imati klub zastupnika u Saboru koji će sigurno dati potporu Vladi.

"Želim Vladu kojoj ćemo dati potporu da napravi ono što smo mi već napravili u Zagrebu", kazao je Bandić na otvaranju manifestacije Dani Slavonije u Zagrebu.

Odgovarajući na upit o navodnoj izjavi predsjednika Mosta Bože Petrova, koji je predsjedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću poručio da je Bandiću mjesto u zatvoru a ne u Vladi, gradonačelnik Zagreba je odgovorio tek toliko da Petrovu želi puno uspjeha.

Bandić je komentirao i izjavu predsjednika zagrebačkog SDP-a, Davora Bernardića, da Zagrebu prijeti "napuljski scenarij" kada je otpad u pitanju, te je nazvao Bernardića "Boškom Buhom".

"On baca bombe kao Boško Buha uoči izbora u njegovoj stranci i do svibnja iduće godine on će te bombe bacati i dalje", rekao je te ocijenio kako su to partizanski štosevi.

Naglasio je kako je dozvola za odlaganje otpada važna te da je Zagreb jedan od najčišćih gradova u Europi.

Rekao je kako na državnoj razini treba donijeti plan gospodarenja otpadom te da se ne može na lokalnoj razini donijeti plan bez donošenja na državnoj razini. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene