450673
450673
450673
450673
450673

Bandić Bernardića nazvao Boškom Buhom: To su partizanski štosevi

  • , 19.09.2016., 12:56
  • Autor:
  • komentara

Bandić je izjavio da nikamo ne žuri i da će najprije pričekati ishod dogovora HDZ-a i Mosta.

 
 
 
 
Bandić o suradnji s HDZ-om (Video: Vijesti u 14)
Bandić o suradnji s HDZ-om (Video: Vijesti u 14)

Zagrebački gradonačelnik i čelnik stranke BM 365 - Stranka rada i solidarnosti, Milan Bandić, izjavio je u ponedjeljak da, što se tiče pregovara HDZ-a i njegove stranke o sastavu nove Vlade, treba pustiti da se prvo dogovore gospoda iz HDZ-a i Mosta.

Nema nikakve žurbe, naglasio je Bandić, i naglasio kako će Stranka rada i solidarnosti imati klub zastupnika u Saboru koji će sigurno dati potporu Vladi.

"Želim Vladu kojoj ćemo dati potporu da napravi ono što smo mi već napravili u Zagrebu", kazao je Bandić na otvaranju manifestacije Dani Slavonije u Zagrebu.

Odgovarajući na upit o navodnoj izjavi predsjednika Mosta Bože Petrova, koji je predsjedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću poručio da je Bandiću mjesto u zatvoru a ne u Vladi, gradonačelnik Zagreba je odgovorio tek toliko da Petrovu želi puno uspjeha.

Bandić je komentirao i izjavu predsjednika zagrebačkog SDP-a, Davora Bernardića, da Zagrebu prijeti "napuljski scenarij" kada je otpad u pitanju, te je nazvao Bernardića "Boškom Buhom".

"On baca bombe kao Boško Buha uoči izbora u njegovoj stranci i do svibnja iduće godine on će te bombe bacati i dalje", rekao je te ocijenio kako su to partizanski štosevi.

Naglasio je kako je dozvola za odlaganje otpada važna te da je Zagreb jedan od najčišćih gradova u Europi.

Rekao je kako na državnoj razini treba donijeti plan gospodarenja otpadom te da se ne može na lokalnoj razini donijeti plan bez donošenja na državnoj razini. (Hina)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se