Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogrešan obračun

Baldasaru pretplaćena plaća: 'Vratio sam 47.000 kuna'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog pogrešnog obračuna, gradonačelnik Splita Ivo Baldasar i njegovih dvoje zamjenika dobili su na plaćama oko 126 tisuća kuna više nego što im pripada.

Potvrdio je to i sam gradonačelnik Baldasar koji kaže kako se radi o nenamjernoj pogrešci djelatnika Gradske uprave. Svoj preplaćeni iznos je, tvrdi, vratio. Pogreška je uočena tijekom državne revizije koja je u tijeku. Na naš upit u Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu, odgovorili su kako ne provode izvide.

Pročitajte i ovo Ilustracija ubacili joj "prozirnu kapljicu"? Kruži uznemirujuća snimka o brutalnom silovanju djevojke: "Nađena je u garaži sva krvava, bez gaćica, raščupana..." Slika nije dostupna Nevolje u Gradu Splitu ZBOG KRIVOG OBRAČUNA Gradonačelnik i zamjenici moraju vratiti oko 130.000 kuna

'Ja sam uplatio 47.400 kuna', rekao je Baldasar. Na pitanje kako nije primijetio da mu na račun 'sjeda' različita plaća, kazao je kako mu se u posljednjih nekoliko godina plaća mijenjala nekoliko puta.

'Da sam dobila pola manju ili pola veću plaću isto dobro. Valjda je postojao određeni koeficijent koji su propisani zakonom i predviđeni su za dužnosnike. Ja vraćam 40 tisuća kuna', kazala je Aida Batarelo, zamjenica gradonačelnika Splita.

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene