Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sretan rođendan

Baka Ljubica proslavila 100. rođendan!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Baka Ljubica Tandarić danas slavi 100. rođendan. Najstarija je to osoba u Okičkom kraju. Donja Purgarija - u blizini Zagreba, slavi skupa s bakom. Pjesma, veselje, ali i suze... Sve je to obilježilo ovaj veliki dan! Pogledajte koja je tajna dugog života!

Između Jaske i Samobora je Donja Purgarija, a u njoj baka Ljubica Tandarić koja je sa 100 godina postala ponos i dika ovoga kraja.

Pročitajte i ovo Ana Kozić Unuci joj zaželjeli dug život Voli sportaše, vijesti i domaću hranu: Baka iz Šibenika proslavila sto godina i nije bila jedina koja slavi Slika nije dostupna Dugovječni političari Ukupno vladaju 90 godina: Otkrivaju formulu njihove dugovječnosti

'Većinom su pomrli, moji godišnjaci su pod zemljom. A ja evo najduže, kaže baka Ljubica.

>> Otkrili tajnu dugovječnosti žene koja je doživjela 115 godina!

Nakon što je proživjela tri rata, radila na zemlji, zdravo se hranila, ali često bila bez novca - danas zaključuje što je to sreća: 'Najveća je sreća zdravlje i mladost. To je najveća sreća tko ima!'.

Mještani i obitelj najviše se vesele njezinu rođendanu. 'Nema ni u knjigama zapisano da je netko imao 100 godina. Evo, ide ona sama i na WC i sama se penje po stepenicama u sobu kad ide spavati', kazao je njezin unuk Branko Tandarić.

Iako ne voli previše slatko s guštom će probati tortu njoj u čast. Njezin je dom danas ispunjen pjesmom i veseljem.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene