Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bajić obavijestio policiju da je povjereniku u akciji "Maestro" oštećen automobil

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glavni državni odvjetnik Mladen Bajić izjavio je danas novinarima da je obavijestio policiju kako je USKOK-ovom pouzdaniku u antikorupcijskoj akciji "Maestro" Jošku Kuzmaniću oštećeno vozilo te da policija to treba provjeriti.

Bajić je rekao novinarima da ne sumnja da će policija provjeriti sve okolnosti i donijeti informaciju na temelju čega će (Državno odvjetništvo) kasnije odlučiti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Svjedok Ćurko će tužiti Kuzmanića 'Kuzmanić se hvalio vezama s Mirjanom Sanader' Slika nije dostupna 'Ovo mi je za kavu' Prvi put prikazane tajne snimke u slučaju 'Maestro'

Na novinarski upit ima li odvjetništvo programe zaštite, Bajić je rekao da postoji Zakon o zaštiti svjedoka ali je pitanje jesu li u slučaju Kuzmanića ispunjeni uvjeti.

Kuzmanić je medijima izjavio da je riječ o još jednoj u nizu prijetećih poruka, a to što se direktno obratio Bajiću objasnio je nepovjerenjem u policiju koje je, tvrdi, do sada olako shvaćala prijetnje koje su mu upućene. Kazao je da je zabrinut za svoju sigurnost i najavio mogućnost da napusti Hrvatsku.

Kuzmanić je pomogao USKOK-u u antikorupcijskoj akciji u kojoj je uhićeno desetak osoba, među kojima i trojica potpredsjednika Hrvatskog fonda za privatizaciju. Na kraju sudske istrage odbio je svjedočiti uz opravdanje da je lošeg zdravstvenog stanja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene