Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podizanje kvalitete

NAJVRJEDNIJA TURISTIČKA INVESTICIJA U HRVATSKOJ - 300 milijuna kuna za luksuz

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Krenule su pripreme za sezonu. Bageri, dizalice i stotine radnika na dva najveća i najvrjednija turistička gradilišta u Istri.

Podizanje kvalitete i zvjezdica u kampu nadomak Poreča, novi obiteljski hotel kraj Rovinja. Investicije se broje u stotinama milijuna kuna, a podršku je došao dati i resorni ministar Anton Kliman. Kiša i tmurni oblaci ne mogu zaustaviti radove na najvrjednijoj turističkoj investiciji u Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo Ilustracija Prijeratno doba Rat je stvarna prijetnja, a Europa nije spremna, upozorava Poljska: "Doslovno svaki scenarij je moguć" Nesreća kod Kanfanara - 2 kod Kanfanara FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu

300 milijuna kuna za hotel koji će već početkom srpnja primiti prve goste. Rovinj će obiteljima ponuditi dodatni luksuz.

'Naučili su i svoju publiku i svoju klijentelu na dobre nove proizvode, tako i u ovom slučaju imamo situaciju gdje smo u cijelosti staru strukturu, odnosno stari hotel srušili i na ovom mjestu gradimo novi kapaciteta 280 soba', objasnio je Tomislav Popović, predsjednik uprave Maistre.

Pa su u potragu za radnom snagom već krenuli. No još će ipak morati pričekati koji mjesec. Novi bazen s pogledom na more samo je dio onog što će ponuditi ovaj kamp nadomak Poreča, jedan od vodećih u Hrvatskoj i Europi.

'Ovo je proizvod koji targetira goste veće platežne moći tako da očekujemo da će se i potrošnja povećati', rekao je Željko Kukurin.

Projekt je to vrijedan 86 milijuna kuna. Podizanje kvalitete i zvjezdica. Luksuznih šatora u novom će kampu biti još više. Kampiranje tik uz more, ali uz sav komfor. Cijena noćenja i do 250 €. Prve rezervacije već su odrađene. Nove investicije novi su vjetar u leđa. Najave za sezonu su izvrsne!

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene