Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve mu uništeno

Bacio mrtve kokoši pred zgradu Županije: 'Evo za Šišljagića, neka si pravi juhu!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
To je učinio jer mu odgovorne institucije navodno nisu željele pomoći tijekom poplave.

Ogorčeni umirovljeni branitelj Nikola Jaman koji se bavi uzgojem kokoši nesilica kombijem je dovezao uginule životinje te ih je bacio na ulaz zgrade Osječko-baranjske županije u Osijeku.

Pročitajte i ovo Uhićen ubojica - 1 Nakon šest mjeseci Zločin koji je potresao Hrvatsku: Policajac optužen za ubojstvo djevojke službenim pištoljem Ilustracija Mirni prosvjed Mučan slučaj iz Osijeka zgrozio javnost: ''Netko od građana bi trebao biti u Domu i paziti na djecu''

Nastavljeni prosvjedi zbog smrti Michaela Browna

To je učinio jer mu odgovorne institucije navodno nisu željele pomoći tijekom poplave, dok iz Stožera za zaštitu i spašavanje tvrde suprotno.

'Evo sada ovdje Šišljagiću i Kraljičku kokoši koje slobodno mogu skuhati i pojesti juhu, bez da ih i očiste, jer su tri puta cijepljene. Ovo je samo simboličan čin, jer ugušilo mi se nekoliko stotina kokoši i pilića koji su mogli biti spašeni da je Stožer reagirao na moje pozive i apele za pomoć u subotu. Oni već tri dana lažu i kriju od javnosti činjenicu da je kod Petrijevaca na Karašici pukao nasip koji me je potopio. Nitko mi nije došao pomoći. Kuća mi je potopljena, a nešto malo sam uspio spasiti uz pomoć dviju žena i dva dječaka od 14 godina. Ostavljen sam na milost i nemilost stihiji', rekao je Jaman za Jutarnji list.

Na kraju incidenta Jamana je odvezla policija. (VLM)

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene