Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bahata rastrošnost

Automobili ministara satima upaljeni samo zbog klime!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Automobili ministara su upaljeni za vrijeme cijele sjednice Vlade,a nekima i puno duže, i to samo zato kako ministrima ne bi bilo vruće u njihovim luksuznim automobilima.

Svoje 'gospodare' ovako dočekaju klimatizirani automobili ali se potroši prilično velika količina goriva, onog goriva koji je upravo uz znanje ministra Damira Polančeca bezobrazno poskupio. Automobil Gordana Jandrokovića, 3550 vz, i onaj Branka Vukelića, 616 dt, su čak bili premješteni u hlad ali su i dalje imali upaljeni motor.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Govorio i o obnovi Plenković poslao poruku BiH pa poručio: "Naša flota jedna je od najvažnijih na Mediteranu" Ministri - 4 U obilasku države HDZ-ovi ministri se rastrčali po cijeloj Hrvatskoj, ali tvrde da nisu u kampanji: "To su redovne aktivnosti"

Gotovo identična situacija se ponavlja i zimi kada su automobili upaljeni kako bi ministri sjeli na zagrijano sjedalo. Ovakvo ponašanje je stvarno bezobzirno, pogotovo kada znamo da su građanima nametnuli harač na plaće kako bi napunili državnu blagajnu koju oni ovako bahato troše.

Što mislite o ovoj praksi ministara?

  • Ogorčen sam
  • Ne mogu vjerovati
  • Pozdravljam ju
  • Tako treba!
  • Svejedno mi je

Ukupno glasova:

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene