Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvukli ga

Drama na Pagu: Auto čeških ronilaca završio u moru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je automobil završio u moru. Ovaj se događaj zbio na otoku Pagu, i neodoljivo podsjetio na prošlo ljeto kada je, također na Pagu, u moru završio Ferrari slovenskih registracija.

U 16,40 sati policijska postaja Pag zaprimila je dojavu da je automobil završio u moru. Naime, kako je za Dnevnik.hr pojasnio glasnogovornik PU Zadarske Elis Žodan, jedna je ženska osoba parkirala automobil, a da ga pri tom nije zakočila. Kako je automobil bio parkiran na kosini, 'kliznuo' je u more.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kod Novog Vinodolskog Iz mora izvučeno tijelo mrtve žene: Uočeno je još noćas, ali se čekalo zbog juga Ilustracija Mladi se iznenadili FOTO Prvi put nakon 25 godina zabilježen rijedak fenomen: Stručnjak objasnio o čemu je riječ

'To se događa barem jednom godišnje, naročito tijekom ljeta', rekao nam je Žodan. Srećom, nitko nije ozlijeđen, a nastala je tek materijalna šteta.

Slike automobila koji je završio u moru dobili smo od čitatelja. 'Auto češkog ronilačkog kluba koji ima poslovnicu na Pagu je pao u more na gradskoj rivi. Malo su doslovno shvatili ronjenje', našalio se čitatelj.

>> Slovenski kombi na Pagu odgurao skupocjeni Ferrari u more

Podsjetimo, prošlo je ljeto u Jakišnici na otoku Pagu u moru završio crveni Ferrari ljubljanskih registracija. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene