Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška prometna nesreća

Automobil naletio na pješakinju u Ilici, prebačena u bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teška prometna nesreća dogodila se u zagrebačkoj Ilici, na području Črnomerca. U naletu vozila stradala je pješakinja.

Prometna nesreća u kojoj je osobno vozilo naletjelo na pješakinju dogodila se u Ilici kod kućnog broja 207. Pješakinja je u nesreći, koja se dogodila jutros prije 10 sati, ozlijeđena ali iz PU zagrebačke nisu mogli reći o kakvoj je težini ozljeda riječ.

Pročitajte i ovo U teškoj prometnoj nesreći u Sisku poginuo mlađi muškarac Oko 6:50 ujutro Tragedija u Sisku: Mlađi vozač izletio s ceste i poginuo Prometna nesreća na križanju Šubićeve i Zvonimirove Očevid u tijeku Sudar moćne električne jurilice u centru Zagreba: Jedna osoba prevezena na Traumatologiju

Pješakinja je prebačena u bolnicu gdje joj se pruža liječnička pomoć. Policija je dojavu o nesreći zaprimila u 10:50 sati.

Uzrok nesreće se utvrđuje, a policijski očevid je u tijeku. Promet na spomenutom dijelu Ilice je u međuvremenu normaliziran.

Pješakinja poginula u naletu auta kod Omiša

Ranije jutros, u naletu vozila poginula je pješakinja u Sumpetru kod Omiša, doznaje se u splitskoj policiji. Nesreća se dogodila na državnoj cesti Split-Omiš oko 6:40 sati.

Policija ne navodi koje je vozilo naletilo na pješakinju, koja je u naletu zadobila teške i po život opasne ozljede, od kojih je nedugo nakon nesreće i umrla.

Policija utvrđuje uzroke i okolnosti te prometne nesreće. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene