Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška nesreća kod Bjelovara

Autom sletio s ceste, zabio se u stablo i poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U slijetanju automobila u Velikoj Pisanici kod Bjelovara jedna osoba je smrtno stradala, dok je druga zadobila teške ozljede.

U Velikoj Pisanici nedaleko od Bjelovara u subotu oko 22 sata dogodila se teška prometna nesreća. U slijetanju osobnog automobila jedna osoba je smrtno stradala, dok je druga zadobila teške ozljede, javili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Prema zasad neslužbenim informacijama osobni automobil sletio je s ceste i zabio se u stablo. Tom prilikom kako neslužbeno doznajemo poginula je muška osoba. Na mjesto događaja osim hitne pomoći i policije upućeni su i vatrogasci. Okolnosti nesreće bit će poznate nakon očevida. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene