Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Greška na naplati

Autocesta Zagreb-Macelj vraća novac oštećenim vozačima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Autocesta Zagreb-Macelj objavila je na internetskim stranicama ispriku svim vozačima koji su u petak radi njihove greške prošli dodatnih 15 kilometara te će svima koji su sačuvali račune vratiti cestarinu.

Greška se dogodila nakon što je radi prometne nesreće bio zatvoren izlaz u Mokricama te su vozači s autoceste bili prisiljeni izaći na izlazu u Sv. Križu Začerje. Tu su naplaćivane i cestarine za dodatnih 15 kilometara koje vozači prvotno nisu namjeravali preći.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ozljeda na radu Hodao dvorištem na poslu pa se zabio u stup: Tužio firmu i zatražio odštetu, sada čeka uplatu Ilustracija Sud odlučio Krenula po margarin, a onda se dogodila nezgoda: Trgovački lanac mora joj platiti gotovo osam tisuća eura

Cijeli slučaj pažnju je javnosti dobio nakon što je prof.dr. Branko Smerdel, bivši dekan Pravnog fakulteta i jedan od tvoraca Hrvatskog Ustava odbio platiti cestarinu za dionicu koju je prošao krivnjom Autoceste Zagreb-Macelj. Nakon što je Smerdel potpisao prigovor te Večernji list prenio cijeli slučaj iz uprave AZM-a donijeli su ovu odluku. Svi vozači povrat novca mogu dobiti na svim cestarinskim prolazima autoceste Zagreb – Macelj uz predočenje računa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene