Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Putnici u strahu

Autobusu u vožnji ispali kotači

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Autobusu na relaciji Split - Imotski, u Omišu su ispali kotači. Kada su vatrogasci krenuli s vučom autobusa, nepažnjom vozača autobus je udario u stanicu. Srećom, nitko nije ozlijeđen.

Nakon neizvjesnosti i zaustavljanja, 12 putnika imotskog autoprijevoznika, shvatilo je da su im ispali kotači. Svemu su svjedočili omiški vatrogasci ispred čije se postaje sve odigravalo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Srbiji Ženu (69) udario kotač koji je otpao s autobusa, prikovao ju je za ogradu: Umrla je Autobus, ilustracija (Foto: Getty Images) UHIĆEN JE Policija o zvjerskom iživljavanju državljanina Srbije u autobusu u Njemačkoj, uhićen je i optužen za pokušaj ubojstva: "Napao je iz čista mira"

Na splitskom kolodvoru, kolege vozača imotskog autoprijevoza komentirale su kako se živom čovjeku sve dogodi. Autobus je bio star tek sedam godina, a vozač kaže kako je i kontrola bila uredna.

Ogromna je sreća da autobus nije sletio u more ili udario u zid i da nitko nije niti ozljeđen. Ipak kotači autobusima po cesti ne ispadaju svaki dan. 


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene