Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vlak iskliznuo kod Gračaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kod Cerovca između kolodvora Gračac i Malovan danas u 10,30 sati iskliznulo je jedno okretno postolje nagibnog vlaka koji je vozio na relaciji Zagreb-Split, no nitko od putnika ni željezničkog osoblja nije ozlijeđen, priopćeno je iz Hrvatskih željeznica.

Iz Knina je krenuo drugi vlak koji će putnike prevesti do Knina, a dalje će svoj put nastaviti drugim nagibnim vlakom koji vozi iz Splita za Zagreb (s polaskom iz Splita u 10,47 sati).

Pročitajte i ovo Turistički vlakić, ilustracija Policija objavila detalje Fantomski turistički vlakić: Nije vozio nijedan dan, a poduzetnik uzeo više od 32.000 eura Ilustracija NEMA CURENJA PLINA Novi incident na pruzi u Srbiji: S tračnica iskliznula cisterna s dizelom

Putnici nagibnog vlaka koji je iz Zagreba za Split krenuo u 11 sati, vozit će se vlakom do Gračaca gdje će presjesti u aubobuse koji će ih prevesti do Splita. Zbog takve organizacije prometa doći će do kašnjenja navedenih vlakova.

Na terenu je i pomoćni vlak koji će garnituru podići na kolosijek kako bi se pruga mogla osloboditi za redoviti promet. Redovitu uspostavu željezničkog prometa očekujemo u poslijepodnevnim satima.

Sve mjerodavne ekipe su na terenu, a istraga o uzrocima nezgode je u tijeku, stoji u priopćenju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene