Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nadzorne kamere snimile nesreću

Autobus na vještačenju u Karlovcu: Slika govori o silini katastrofe!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Cijeli slučaj nesreće češkog autobusa vodi Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu.

Češki autobus prevezen je u Karlovac. Na ostacima autobusa provodi se vještačenje. Sve što je od njega ostalo je hrpa metala - slika koja govori o silini katastrofe. Tog se užasa prisjeća i Miloš. 'Nastao je kaos i panika. Odjednom se digao oblak prašine. Ja sam skočio, prišao osobi do mene, razbili smo prozor i izašli van', ispričao je Milos Mamuzin. 

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Slika nije dostupna Dočekali ih najmiliji Vojni zrakoplov s ozlijeđenim turistima sletio u Brno

Ležao je na zadnjem sjedalu i osjetio vrludanje autobusa. 'Probudio me udarac, autobus se prevrnuo na bok, udario sam glavom i pao sa sjedala', rekao je Milos. Kojom se brzinom kretao i što je uzrok nesreće još se istražuje. 'To je u nadležnosti državnog odvjetništva i kad budu poznati rezultati bit ćete upoznati', izjavio je glasnogovornik MUP-a Dušan Miljuš.

>> Vojni zrakoplov s ozlijeđenim turistima odletio za Češku

>> Tuga zbog čeških turista: 'Jako mi je žao, bili su stalni gosti'

Županijska državna odvjetnica cijelo je jutro u gospićkoj bolnici ispitavala turiste. 'Spavala sam, odjednom se sve dogodilo i bilo je grozno', ispričala je češka turistica. Nadzorne kamere snimile su trenutak nesreće. No, snimka javnosti još nije dostupna. 'Pomoć je jako brzo stigla, a onda sam i ja išla pomoći koliko sam mogla', dodala je turistica.

Češki veleposlanik zadovoljan je hrvatskim institucijama. Hrvatska i češka policija surađuju i mislim da će odraditi jedan dobar posao', rekao je češki veleposlanik u Hrvatskoj Karel Huehnl. Nakon što je labudica odnijela ostake autobusa na autocesti tek smrskana ograda podsjeća na strašnu tragediju.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene